KRACHTEN GEBUNDELD

Meet & Make is een handwerkwinkel in het hartje van Leiden met zowel wol, modestof, quiltstof en fournituren. 

Annelies Danton heeft in 2011 breiwinkel Ribbels overgenomen. Een kleine maar zeer bekende speciaalzaak, tot 2015 gevestigd in de Pieterskerk Choorsteeg. De winkel, die eind 2021 twintig jaar bestaat, is een begrip. Breiend en hakend Nederland met een liefde voor kwalitatieve garens en persoonlijk advies weet Ribbels goed te vinden, ook via de webshop. Annelies is een creatieve doener en heeft de kunst van het handwerken afgekeken van haar oma’s. Breien en naaien lopen als een rode draad door haar leven. Zodra ze begint te praten over patronen, garens, technieken en creatieve oplossingen straalt het enthousiasme van haar af. 

In 2015 is Ribbels verhuisd naar de huidige stek aan de Stille Rijn 13 te Leiden. Tegelijkertijd is er uitgebreid met quiltstoffen, modestoffen en fournituren. Ook voor borduurgarens bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel hebben we ook een gezellige workshopruimte waar ons wekelijks breicafé plaatvindt en waar wij onze workshops geven.

Een plek waar mensen komen voor inspiratie, creativiteit, verhalen, tips, persoonlijke advies en mooie materialen. Ontmoeten en maken; daar draait alles om. 

© 2015 - 2024 Meet & Make | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel