RETOURNEREN

Wij doen er alles aan je via de website zo goed mogelijk te informeren over de producten. Producten worden zorgvuldig door ons gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Toch kan het gebeuren dat een product niet aan je verwachting voldoet. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van veertien dagen na ontvangst van het product. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument. Daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet ' kopen op afstand' ter bescherming van de consument. 

Wil je jouw aankoop retourneren?

Indien je jouw aankoop wil retourneren neem contact met ons op. Dat kan per email naar info@meetmake.nl of telefonisch +31 (0)71-5121184 (tijdens openingstijden winkel). Geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Producten die gewassen zijn en/of waarvan de labels ontbreken worden niet geaccepteerd. Na correcte ontvangst sturen wij je het nieuw gekozen artikel of storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.

  • Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

  • Retourneren van stoffen is mogelijk vanaf minimaal 1 meter aan 1 stuk. 

  • Het kan voorkomen dat je een paar extra bollen wol aanschaft omdat je niet zeker weet of je voldoende hebt voor je project. Indien je een paar bollen uiteindelijk niet nodig hebt gehad dan mag je deze volgens bovenstaande voorwaarden retourneren. Wij hanteren voor deze type retourzending een maximum termijn van 1 kalender jaar. 

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag, minus eventuele door Meet & Make gemaakte verzendkosten overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail info@meetmake.nl of telefonisch op       +31 (0)71-5121184 (tijdens openingstijden winkel)

© 2015 - 2024 Meet & Make | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel